ΨΗΦΙΑΚΗ

 

Πέρα από τη δυνατότητα φλεξογραφίας έχει υλοποιηθεί η απαραίτητη επένδυση σε μηχανολογικό εξοπλισμό και κατάρτιση του εργατικού δυναμικού για ψηφιακή εκτύπωση. Με πραγματική ανάλυση 1200 x 3600 dpi με μεταβλητή πυκνότητα κουκίδας, χρήση της Pericles screening library, τις γραμμές του ράστερ να μπορούν να ρυθμιστούν ξεχωριστά για κάθε στοιχείο της εκτύπωσης, είμαστε σε θέση να καλύψουμε κάθε απαιτητικό πελάτη, ακόμα και σε πολύ μικρές ποσότητες.

Ένα inline densitometer δίνει τη δυνατότητα στο χειριστή να ρυθμίζει το πιεστήριο ώστε να εξασφαλίζει ομοιόμορφα και ακριβή χρώματα και σταθερή αναπαραγωγή χρωμάτων μεταξύ εργασιών και διαφορετικών πιεστηρίων. Παράλληλα το QA-I toner μας - εγκεκριμένο για έμμεση και άμεση επαφή με ξηρά τρόφιμα – διαθέτει υψηλή αντοχή στο φως εξασφαλίζοντας ότι οι εκτυπώσεις θα διατηρούν έντονα τα χρώματά τους κατά τη διάρκεια του χρόνου.

Η ανάλυση των 1200dpi (4bit ανά κουκίδα) στο πιεστήριο επιτυχαίνει τη χρήση microtext, γραφικά guilloche, διάσπαρτα γραφικά με κουκίδες και κρυφούς χαρακτήρες. Η τεχνική εκτύπωσης υπερυψωμένων εικόνων ή γραφικών με μαύρο toner μπορεί, επίσης, να λειτουργήσει ως στοιχείο ασφαλείας. Είναι, πλέον, εφικτή η συνεχής αρίθμηση, οι γραμμωτοί κώδικες barcodes ή QR κώδικες, τα κρυμμένα στοιχεία στο ράστερ, τα toner σε χρώματα εμπορικών σημάτων και τα toner που περιέχουν ειδικούς δείκτες.