ΣΧΕΔΙΑΣΜΟΣ

 

Οι γραφίστες του Τμήματος Προεκτύπωσης παραλαμβάνουν το εικαστικό που προορίζεται για εκτύπωση, το αναλύουν σε συνεργασία με τον υπεύθυνο παραγωγής και προτείνουν την καλύτερη δυνατή λύση, με γνώμονα τον συνδυασμό οικονομίας και ποιότητας. Επιπλέον, παρέχουν υπηρεσίες τροποποίησης του υπάρχοντος εικαστικού ή ακόμα και σχεδιασμού ετικέτας από μηδενική βάση, με νέες ιδέες και προτάσεις σε γραμμή με τις οδηγίες και τις ανάγκες του πελάτη.

Η δυνατότητα εκτύπωσης δοκιμίου φλεξογραφίας ή ψηφιακής εκτύπωσης επιτρέπει στον πελάτη να σχηματίσει μία πρώτη - υψηλής προσέγγισης - εικόνα του τελικού προϊόντος και να επισημάνει τις όποιες διορθώσεις πριν περάσουμε στην παραγωγή.

Το δοκίμιο ψηφιακής εκτύπωσης παραδίδεται στο τελικό υλικό και έχει 100% πιστότητα με το τελικό προϊόν.

Το δοκίμιο Φλεξογραφίας εκτυπώνεται με τον 11χρωμο δοκιμιογράφο τελευταίας τεχνολογίας EPSON 4900 και χάρη στα τεχνικά χαρακτηριστικά του συγκεκριμένου δοκιμιογράφου και μέσω του συστήματος χρωματικής διαχείρισης GMG Color Management, επιτυγχάνεται η απόδοση των spot / Pantone χρωμάτων στο ψηφιακό δοκίμιο με πιστότητα που αγγίζει πολύ υψηλά ποσοστά. Αυτό, σε συνάρτηση με το ότι η συσκευή φέρει ενσωματωμένο φασματοφωτόμετρο που της επιτρέπει α) να καλιμπράρεται αυτόματα και με μεγαλύτερη ακρίβεια και β) να ελέγχει ξεχωριστά σε κάθε δοκίμιο τις χρωματικές αποκλίσεις (Δe), μας δίνει τη δυνατότητα να προσφέρουμε δοκίμια που προσεγγίζουν χρωματικά σε ακόμα μεγαλύτερο βαθμό το τελικό προϊόν.